Lyssna på Partystation: Klicka här!

Följ oss på TuneIN: Klicka här!

Annonser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ingångskrav!

  • Broadcast / Podcast mic
  • Windows-PC / Linux dator (minst 2 kärnig CPU och 2gb ram)
  • Sam Broadcasting / Radioboss (Detta är programmen vi sänder med)
  • Bredband (Du bör ha minst 2mbit för att kunna sända)
  • Radiointresse!
  • Kunna hålla en fast tid på tablån
  • Vara minst 15 år (Annars behöver vi målsmans godkännande att du hörs i radion)
  • Följa stadgarna för föreningen Radiomedia.se 
  • Ha erfarenheter av tidigare sändningar eller liknande verksamhets erfarenheter av inspelade sändningar som du vill släppa hos oss

 

Det är nu du har chansen att bli en riktigt bra programledare, hos oss på Partystation får du chansen att utveckla dig som både radiopratare och individ!

 

Har du den röst vi söker?
För att passa in i vårt format som stationen har bör du vara intresserad av ”Musik profilen vi har". Det kommer få dig att trivas ändå mera som person hos oss

 

Viktigt att läsa igenom:

Din ansökan öppnas alltid direkt när den har kommit in, det kommer dock ta minst 2 veckor innan du får något besked och därför ber vi dig att vara tålmodig och invänta svar. Om vi anser att din röst håller certifikat och klass så kommer du så klart få ett svar, du får ändå ett svar hur det en blir om du blir godkänd eller inte. Om du blir nekad läs rubriken nedanför

Varför blev jag nekad:

Vi vill först börja säga att det är synd att du inte tog dig vidare igenom ansökningen, vi har säkert skäll till varför du inte blev med och nekad vid denna ansökan. Vi tror på att du förstår att vi vill ha kvalificerade programledare. Vi tror dock på att du kommer ansöka till oss igen, vi har själva varit med om att bli nekade. Bara för du inte kom med nu så kanske du har turen nästa gång. Vi ger alltid svar på vad du  kan förbättra i din ansökan och resultatet av din demo (Röstprovet) "Fokusera dig inte så mycket på musiken det är din röst vi lyssnar på"

Ja blev godkänd vad händer nu?

Gratulera du har nu kommit in i Partystation som programledare och vi har säkert tyckt din röst har varit bra. Vi kommer nu börja med att skicka ut våra stadgar vi vill att du läser igenom och godkänner, när det är godkänt kommer vi att ordna en egen mejl adress och sedan kommer vi samtal med dig vilken dag och tid du önskar att sända. När det är klart kommer du få server-uppgifter så du kan "connecta"och börja sända på din dag, får du problem så kan vi alltid fjärrstyra din dator och på så sätt hjälpa till med att konfigurera så att allt fungerar till den dagen du skall börja sända. Du kommer bland annat få uppgifter till vårat musikarkiv samt jinglar, om du får problem med något under vägen så ta kontakt med ansvarig admininstratör (Välkommen som programledare)

OBS: Kan du inte skicka din fil via e-post då mp3 filen är för stor? Det går själv klart att lösa. Om du kontaktar oss så ordnar vi tillgången till inloggningsuppgifter och du kan nu simpelt ladda upp ditt budskap (Demo) via din ftp client. (Saknar du ftp program kan vi rekommendera FileZilla) - "Viktigt att du kommer ihåg att dina uppgifter bara är aktiverad i 48/h så har du inte laddat upp något efter detta får du begära om nytt lösen ifrån oss och kontonamn"

 

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (Glöm inte bort att skicka med ditt demo exemplar om du söker in som programledare) 

 

Tack för du har valt Partystation och varmt välkommen till oss <3

 

 

Donera gärna till våran verksamhet

 

Tack för ditt bidrag……

Ladda ner våran app:

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Gå med i Våran Röst/Chatt

Post./besöksadress: 
Partystation
S:T Torgilsväg 11B
692 37 Kumla
 
 
Radiosäte:
Radiomedia – Kumla
 
Telefon:

Kumla/Örebro: 019 - 25 75 15

Norrland: 010 -151 08 09

 

Kontakta oss:   

Allmän information

E-post: info@partystation.org

Musik frågor

E-post: musik@radiomedia.se

Ansvarig utgivare:
Org nr: 802510 – 8575 (Radiomedia)
Bolagsform: Ideell förening
Bolaget registrerat: 2017-08-31
Webbmaster:
Maximilian Nord
 
© 2018 Partystation är en del av Radiomedia.se / Musiken på denna internettjänst tillhandahålls med tillstånd från Stim/NCB och IFPI.

Please publish modules in offcanvas position.